Філе індички з картоплею

11 4 15 хв. 25 хв.

Індиче філе смажиться в паніровці на сковороді і подається із смаженою картоплею в духовці.

Продукти
  • Філе індички (різане тонкими котлетами) - 4 скибочки
  • Картопля - 4 шт.
  • Шавлія сушений - 1 ст. л.
  • Олія оливкова екстра класу - 2 ст. л.
  • білі Крихти хлібні - 1,25 склянки
  • Сир Пармезан (подрібнений) - 1/2 склянки
  • Яйце (збите) - 1 шт
  • Сіль - за смаком
  • Чорний мелений перець - за смаком
  • Лимонні дольки для сервірування
  • Масло рослинне для смаження
Покрокове приготування
1 Філе індички з картоплею, шаг 1

1. Включити духовку для попереднього розігріву до 210 градусів. Картоплю порізати часточками, скласти у велику миску, посипати 1 чайною ложкою шавлії, сіллю перцем, полити оливковою олією, перемішати. Викласти картоплю одним шаром на деко і помістити в розігріту духовку на 25 хвилин, до золотистого кольору і м'якого стану.

:)
2 Філе індички з картоплею, шаг 2

2. У глибоку миску насипати хлібні крихти, сир і залишився шавлія, перемішати. Додати сіль і перець за смаком, ще раз перемішати.

3 Філе індички з картоплею, шаг 3

3. Кожен шматочок філе вмочити спочатку в яйце, а потім у хлібні крихти, злегка придавлюючи руками. У великій сковороді на сильному вогні розігріти олію, викласти філе і смажити близько 4-5 хвилин, один раз перевернувши.

4. Подавати філе на порційних тарілках з смаженою картоплею і лимонними часточками.

Вгору