Фетучіні в соусі песто, з кульками з креветок

11

Фетучіні (фетучіне) в соусі песто, з креветочним кульками в сухарях панко.

Продукти
  • Фетучіні (фетучіне) - 70 г
  • Креветки тигрові - 3 шт.
  • Сир вершковий віола - 2 ч.л.
  • Устричний соус - 1 ч.л.
  • (або соєвий соус)
  • Часник - 1 зубок
  • Цедра лайма
  • Для песто:
  • Зелений базилік - 1 маленький пучок (листя)
  • Горіх волоський - 1 шт.
  • Сир грана падано - 5 г
  • Олія оливкова - 30 г
  • Сіль
Приготування

Як робити: Фетучіні в соусі песто, з кульками з креветок? Дуже просто читайте далі...

1. У склянку заглибного блендера складаємо листя базиліка, додаємо часник, щіпку солі, натираємо сир. Додаємо обсмажені на сухій сковороді горішки, вливаємо олію, пробиваємо все блендером. Соус песто готовий.

2. Креветки дрібно рубаємо ножем, додаємо часник через прес, цедру лайма, устричний соус (його додав замість солі, можете «посолити» і соєвим), плавлений вершковий сир. Перемішуємо всю масу.

3. З креветочной маси ліпимо в долоньках кульки, обвалюємо ретельно в сухарях панко, і обсмажуємо в олії. Для цього я взяв самий маленький кухлик, налив у нього 100 грам рослинного масла, і нагрів на найменшому вогні, щоб сухарі не обгоріли. Обсмажені кульки викладаємо на паперовий рушник.

4. Фетучіні відварюємо, дістаємо з води і переміщаємо в глибоку миску. Додаємо 3 столові ложки песто, перемішуємо, пробуємо на сіль і перець.

5. Викладаємо фетучіні на блюдо, зверху укладаємо креветочні кульки. Зверху посипав моїм улюбленим грана падано.

Приємного апетиту!

Вгору