Квасолевий суп з м'ясом индюшиным

10 6 20 хв.

Цей квасолевий суп готується з індичого фаршу, консервованої квасолі, помідорів і спецій. Весь процес приготування не займе більше 20 хвилин.

Продукти
  • Фарш индюшиный - 550 г
  • Квасоля біла консервована - 530 г
  • Помідори консервовані (різані) - 400 г
  • Бульйон курячий - 400 р
  • Олія оливкова - 1 ст. л.
  • Цибуля червона (дрібно різаний) - 1 склянка
  • Перець поблано (дрібно різаний) - 1/3 склянки
  • Часник маринований (подрібнений) - 1 ч. л.
  • Порошок чилі - 1 ст. л.
  • Томатна паста - 2 ст. л.
  • Орегано сушений - 2 ч. л.
  • Кумін мелений - 1 ч. л.
  • Сіль - 0,25 ч. л.
  • Кінза свіжа (рублена) - 0,5 склянки
  • Часточки лайма - 6 шт.
Приготування

Як робити: Квасолевий суп з м'ясом индюшиным? Дуже просто читайте далі...

1. Великий сотейник розігріти на середньому вогні. Налити в сотейник оливкову олію, викласти цибулю, перець, часник і фарш, готувати, помішуючи, близько 6 хвилин.

2. Ввести в сотейник порошок чилі, томатну пасту, орегано, кумін, сіль, помідори, квасоля і залити все бульйоном, довести до кипіння.

3. Після закипання зменшити під сотейник вогонь і готувати суп близько 10 хвилин. Потім ввести кінзу і подавати квасолевий суп в порційних тарілках з часточками лайма.

Вгору