Квасолевий суп з індичкою та шпинатом

7 4

Цей квасолевий суп готується з консервованої квасолі, індичого фаршу, помідорів та шпинату.

Продукти
  • Фарш индюшиный - 450 г
  • Квасоля біла, консервована - 420 г
  • Помідори, консервовані без шкірки (різані) - 400 г Шпинат свіжий (рубаний) - 4 склянки
  • Прованські трави сушені - 0,5 ч. л.
  • Бульйон курячий - 400 р
  • Олія оливкова - 1 ст. л.
Приготування

Як робити: Квасолевий суп з індичкою та шпинатом? Дуже просто читайте далі...

1. У великій чавунній каструлі (казанку) розігріти оливкову олію. Висипати индюшиный фарш і готувати на середньо-сильному вогні, помішуючи, до коричневого кольору м'яса.

2. Додати в каструлю трави, квасоля, помідори і залити все бульйоном. Довести масу до кипіння, зменшити вогонь і варити суп близько 5 хвилин. Потім ввести шпинат і варити ще приблизно 5 хвилин, до в'янення листя шпинату.

Вгору