Фарширований болгарський перець, приготований на грилі

9

Такий фарширований перець чисто вегетаріанський, для начинки використовується кукурудза, а так само соус песто (спрощений варіант).

Продукти
  • Олія оливкова - 1 / 2 склянки+2 ч. л.
  • Сир Пармезан (подрібнений на тертці) - 3/4 склянки
  • Листочки свіжого базиліка - 2 склянки
  • Насіння соняшнику (ядра) або волоський горіх (ядра) - 2 ст. л.
  • Часник - 4 зубки
  • болгарський Перець (очищений від насіння і дрібно нарізаний) - 1/2 склянки
  • Кукурудзяні зерна (консервовані) - 4 склянки
  • Перець болгарський середнього розміру - 4 шт.
  • Сир Пармезан (подрібнений на тертці) (для сервірування) - 1/4 склянки
Приготування

Як робити: Фарширований болгарський перець, приготований на грилі? Дуже просто читайте далі...

1. Включити гриль для попереднього розігріву до середньої температури.

2. Приготувати соус песто. В чашу кухонного процесора або блендера налити 1/2 склянки оливкової олії, насипати 3/4 склянки сиру, базилік, насіння або горіхи) і часник, пульсувати до утворення однорідної маси.

3. У великій сковороді розігріти оливкову олію, висипати нарізаний болгарський перець і смажити, помішуючи, до м'якого стану. Додати в сковороду кукурудзу і соус песто, добре перемішати.

4. Цілий болгарський перець розрізати на половинки, видалити насіння і плодоніжки. Викласти половинки на розігрітий гриль, зрізами вниз. Закрити гриль кришкою і готувати перець близько 8 хвилин. Потім нафарширувати половинки перцю кукурудзяної сумішшю і готувати на грилі протягом ще 4-6 хвилин, до м'якого стану перцю.

Готову страву подавати, посипавши пармезаном.

Вгору