Фарширована риба по-єврейськи

7 8 30 хв. 90 хв.

Фарширована риба, приготована у вигляді котлеток — оригінальне і нескладне блюдо.

Продукти
  • Щука — 700 г
  • Манка — 50 г
  • Морква — 2-3 шт.
  • Цибуля — 2-3 шт.
  • Масло рослинне — 4 ст. ложки
  • Сіль — 0,5-0,75 ч. ложки
  • Перець чорний мелений — 0,25 ч. ложки
Покрокове приготування

Шаг №1

Підготуйте продукти для приготування єврейської фаршированої риби.

Шаг №2

Як приготувати фаршировану рибу по-єврейськи:

Щуку очистіть від луски і нутрощів, відокремте голову. Акуратно зніміть шкіру з філейної частини щуки.

Шаг №3

Шкіру наріжте на смужки шириною 2-3 див.

Шаг №4

М'якоть риби відокремте від кісток.

Шаг №5

Філе риби пропустіть через м'ясорубку.

Шаг №6

Отриману суміш перемішайте з манною крупою, посоліть і поперчіть.

Шаг №7

Вимийте і очистіть моркву, наріжте великими кільцями.

Шаг №8

Вимийте цибулю. З лука зніміть піну.

Шаг №9

У казані нагріти олію. Морква покладіть на дно добре змащеного казана, в розпечене масло. Промийте лушпиння і покладіть її зверху моркви.

Шаг №10

З отриманого фаршу сформуйте котлети і оберніть кожну котлету смужкою шкіри. Потім помістіть шматки риби» в казан і все залийте водою. Тушкуйте фаршировану рибу по-єврейськи 20-25 хвилин під кришкою на середньому вогні.

Шаг №11

При подачі на стіл рибу, фаршировану по-єврейськи, прикрасьте зеленню.

Вгору