Дріжджова коржик з манної крупи

8 6

Готується ця дріжджова коржик без борошна абсолютно!

Продукти
  • Манка - 500 г
  • Дріжджі - 8 г
  • Цукор - 2 ч. ложки
  • Сіль - 1 ч. ложки
  • Вода - 300 мл
  • Бринза - 200 г
  • цибуля Зелена - - 0,5 пучка
  • Масло рослинне (для змащування стола і рук) - 3-4 ст. ложки
Покрокове приготування

Шаг №1

Як приготувати коржі дріжджові з манної крупи:

Змішати манку, дріжджі і сіль.

Шаг №2

Влити теплу воду і замісити тісто. Накрити миску рушником і залишити тісто в теплому місці приблизно на 1 годину (щоб воно підійшло).

Шаг №3

Нарізати зелену цибулю. Змішати його з бринзою.

Шаг №4

Ретельно перетерти цибулю і бринзу.

Шаг №5

Робочу поверхню і руки змастити рослинним маслом.

тісто злегка вимісити. Потім розділити на 4-6 частин.

Шаг №6

Кожну частину розкачати або розім'яти руками в коржик, товщиною близько 1 см.

Шаг №7

Викласти на корж порцію начинки. Зібрати і зліпити краю зверху.

Шаг №8

Акуратно розкачати вийшов колобок в коржик завтовшки 1,7 див.

Шаг №9

Розігріти суху сковороду. Корж акуратно перенести на сковороду, накрити кришкою і пекти на сильному (але без фанатизму, звичайно)вогні 3 хвилини.

Шаг №10

Потім корж перевернути, знову накрити кришкою і піч ще 3 хвилини.

Так спекти всі коржі дріжджові.

Шаг №11

Смачніше всього ці коржі одразу після приготування, але можна їсти коржі дріжджові і холодними.

Приємного апетиту!

Вгору