Дрезенский торт

Нет фото
1

та Відмінне смачне блюдо для заспокоєння нервів.

Продукти
  • Для тіста: 250 р. борошна
  • 100 р. масла
  • 1 яйце
  • 1/2 чайної ложки сухих дріжджів. Для начинки:
  • 100 р. вершкового масла
  • 100 р. цукру
  • 50 р. борошна
  • 2 яйця
  • 4 столових ложки лимонного соку
  • ром
  • мигдаль
  • молоко.
Приготування

Як робити: Дрезенский торт? Дуже просто читайте далі...

швидко замісити Тісто і поставити на пів години в холодильник. Потім розкачати і викласти в форму для торта. Масло змішати з цукром, додати яйця і борошно. Приправити сіллю, соком лимона і цедрою, додати ром і мигдаль. Молоко розігріти. Форму з тортом поставити в духовку і випікати. У підготовлену суміш з цукру, олії, борошна і яєць влити тепле молоко, все змішати. Отриману масу вилити на торт і поставити його знову в духовку на пів години. Поверхня торта повинна запектися і підрум'янитися.

Вгору