Деруни з грибами

9 4 60 хв.

Деруни - це, дійсно, скарб нації. Ніжні ароматні картопляно-грибні оладки зі сметаною на обід. Що може бути смачніше?

Продукти
  • Картопля - 700-800 г
  • Гриби свіжі - 300 г
  • Цибуля ріпчаста - 150 г
  • Борошно - 1-2 ст. ложки
  • Яйце куряче - 1-2 шт.
  • Сметана - 1-2 ст. ложки
  • Сіль - за смаком
  • Перець - за смаком
  • Рослинна олія (для смаження) - скільки піде
Покрокове приготування

Шаг №1

Як приготувати деруни з грибами:

Гриби помити і нарізати тонкими пластинками.

Шаг №2

Почистити і помити цибулю, порізати кубиками.

Шаг №3

Розігріти сковороду, налити 2 ст. ложки рослинної олії. У гаряче масло, викласти цибулю і гриби. Смажити, помішуючи, на середньому вогні 5-7 хвилин. Охолодити.

Шаг №4

Картоплю очистити, помити.

Шаг №5

Картоплю натерти на крупній тертці.

Шаг №6

У миску викласти тертий картопля, вбити курячі яйця, посолити і поперчити. Додати сметану. Перемішати.

Шаг №7

Викласти гриби з цибулею.

Шаг №8

Додати борошно, добре перемішати.

Шаг №9

Розігріти сковороду, налити 3 ст. ложки рослинної олії. У гаряче масло викласти ложкою деруни. Смажити деруни з грибами на середньому вогні до золотистого кольору 3-5 хвилин.

Шаг №10

Потім перевернути і також смажити деруни з з грибами іншого боку. Так посмажити всі деруни. &Nbsp;міру потреби додавати рослинне масло невеликими порціями.

Шаг №11

Деруни з гриби готові.

Шаг №12

Подавати деруни зі сметаною.
Приємного апетиту!

Вгору