Домашня томатна паста

2

Хочете взимку скуштувати червоний ароматний борщ, як влітку? Тоді запасіться домашньої томатною пастою. Це просто.

Продукти
  • Помідори стиглі
  • Сіль
Покрокове приготування

Шаг №1

Продукти для домашньої томатної пасти перед вами.

Шаг №2

Як зробити домашню томатну пасту:

Помідори вимити, розрізати на половинки, вирізати плодоніжки і пошкоджені місця.

Шаг №3

Помідори пропустити через соковижималку або м'ясорубку.

Шаг №4

Поставити миску з помідорами на вогонь. Довести до кипіння. Посолити за смаком.

Шаг №5

Варити томатну пасту на невеликому вогні, поки вона не увариться в 5-7 разів.

Шаг №6

Кришки прокип'ятити 5 хвилин.

Шаг №7

Банки добре промити, простерилізувати будь-яким способом.

Шаг №8

Пасту викласти у стерилізовані банки і закатати.

Шаг №9

Перевернути банки на кришки, вкрити ковдрою. Залишити готову домашню томатну пасту до повного охолодження.

Шаг №10

Домашня томатна паста готова.
Приємного апетиту!

Вгору