Домашня шаурма з куркою в лаваші

8

Всі ми любимо шаурму, але найчастіше в місцях, де її продають, не завжди безпечно її їсти. Тому я вирішила показати свій рецепт домашньої шаурми. Цей рецепт шаурми в домашніх умовах дуже смачний, простий і швидкий!

Продукти
  • Лаваш вірменський — 2 шт.
  • Огірочки солоні — 3 шт.
  • Помідори — 2 шт.
  • Куряче філе — 400 г
  • Листя салату — 4 шт.
  • Сир — 100 г
  • Для соусу:
  • Майонез — 4 ч. л.
  • Соус «барбекю» — 4 ч. л.
  • Гірчиця — 1 ч. л.
Покрокове приготування

Шаг №1

Як приготувати шаурму з куркою в домашніх умовах:

куряче філе Нарізаємо на невеликі шматочки.

Шаг №2

Солимо, перчимо.

Шаг №3

Обсмажуємо шматочки курки на сковорідці до готовності.

Шаг №4

Тепер нарізаємо помідори півколами.

Шаг №5

Огірки — пластинками.

Шаг №6

Нарізаємо листя салату.

Шаг №7

Тремо сир на тертці.

Шаг №8

Робимо соус: змішуємо майонез, соус «барбекю» і гірчицю.

Шаг №9

Збираємо шаурму: кладемо трохи сиру, потім м'ясо.

Шаг №10

Зверху соус, огірки, салат, помідори і зверху ще трохи сиру.

Шаг №11

Закручуємо шаурму, щільно притискаючи.

Шаг №12

Обсмажуємо шаурму на сковорідці з обох боків до золотистого кольору.

Шаг №13

Приємного апетиту!

Вгору