Домашня нутелла

6

Домашня нутелла виходить нітрохи не гірше оригіналу, зате набагато корисніше. До того ж вона менш калорійна і дуже смачна!

Продукти
  • Яйце — 1 шт
  • Цукор — 1 склянка
  • Молоко — 1 склянка
  • Борошно — 2 ст. л.
  • Какао-порошок — 2 ст. л.
  • Масло вершкове — 25 г
  • Фундук — 100 г
Покрокове приготування

Шаг №1

Як приготувати нутеллу в домашніх умовах:

Збиваємо блендером яйце з цукром.

Шаг №2

Потім додаємо какао і збиваємо.

Шаг №3

Додаємо молоко і продовжуємо збивати.

Шаг №4

Додаємо борошно, збиваємо.

Шаг №5

Додаємо подрібнений фундук, збиваємо.

Шаг №6

І в останню чергу додаємо масло, збиваємо.

Шаг №7

Переливаємо суміш у каструлю і ставимо на повільний вогонь. Варимо, поки нутелла не загусне, безперервно помішуючи.

Шаг №8

Коли нутелла загусне, вимикаємо, даємо їй охолонути і перелити в баночку.

Шаг №9

Після повного охолодження прибираємо нутеллу в холодильник.
Приємного апетиту!

Вгору