Домашній сир «Фета»

1

Такий домашній сир виходить менш калорійним, легким, але за смаком нічим не поступається оригінальному сиру фета. Сир фета стане відмінним доповненням для вашого салату або просто як самостійне блюдо!

Продукти
  • Кефір 2,5% — 2 л.
  • Сіль — 3 ч. л.
Покрокове приготування

Шаг №1

Як приготувати сир Фета в домашніх умовах:

Беремо 2 літра кефіру і переливаємо в каструлю.

Шаг №2

Додаємо сіль.

Шаг №3

Ставимо каструлю на маленький вогонь і доводимо його до кипіння.

Шаг №4

Коли кефір закипить і відокремиться сироватка, виливаємо в друшляк, на який попередньо кладемо 2 шари марлі.

Шаг №5

Потім скручуємо марлю, кладемо під прес і залишаємо на ніч.

Шаг №6

На ранок сир готовий, приємного апетиту! :)

Вгору