Домашній плавлений сир з печерицями

Нет фото

нереальна смакота!

Продукти
  • Інгредієнти:
  • 500 гр сиру(домашній сир)
  • 2 яйця
  • 2-3 ст. л сметани(домашня)
  • сіль за смаком(приблизно 1 ч. л. без гірки)
  • 1 ч. л соди(не повна без гірки)
  • петрушка 5 гілочок(можна кріп)(дрібно порізати)
  • 200 гр грибів(печериці)
Приготування

Як робити: Домашній плавлений сир з печерицями? Дуже просто читайте далі...

Приготування:

1. Всі інгредієнти змішуємо,і збиваємо все заглибним блендером.

2. Ставимо каструлю на водяну баню,помішуючи варимо (близько 15 хвилин) а в цей час маса розплавиться,стане однорідною(я помістила каструлю в сковороду,попередньо набравши в неї воду)

3. Якщо навіть при розплавлюванні маса не зовсім однорідна,можна ще раз скористатися

блендером(поки сир не додали гриби!!!!)

4. Гриби дрібно нарізаємо і обсмажуємо на рослинній олії до готовності(злегка посолити,можна додати

чорний мелений перець)

5. Коли сирна маса повністю розплавиться,додаємо петрушку,і смажені гриби,гарненько перемішуємо

6. Відразу ж виливаємо у форму(можна в скляну баночку),і обов'язково на хлібець.

7. Даємо сиру повністю охолонути,поміщаємо в холодильник.

8. Для пікантності можна додати пару зубчиків часнику(подрібнених)

Мої доповнення:

1. якщо немає домашньої жирної сметани,можна замінити її на 70-100 гр гарного вершкового масла

2. такий сир дуже смачний не тільки в бутербродах,його можна додати на гарячі спагетті(оригінально і

смачно)

3. сир можна готувати з різними добавками,це смачно,корисно і бюджетно!!!

Приємного апетиту!

Вгору