нереальна смакота!
Як робити: Домашній плавлений сир з печерицями? Дуже просто читайте далі...
Приготування:
1. Всі інгредієнти змішуємо,і збиваємо все заглибним блендером.
2. Ставимо каструлю на водяну баню,помішуючи варимо (близько 15 хвилин) а в цей час маса розплавиться,стане однорідною(я помістила каструлю в сковороду,попередньо набравши в неї воду)
3. Якщо навіть при розплавлюванні маса не зовсім однорідна,можна ще раз скористатися
блендером(поки сир не додали гриби!!!!)
4. Гриби дрібно нарізаємо і обсмажуємо на рослинній олії до готовності(злегка посолити,можна додати
чорний мелений перець)
5. Коли сирна маса повністю розплавиться,додаємо петрушку,і смажені гриби,гарненько перемішуємо
6. Відразу ж виливаємо у форму(можна в скляну баночку),і обов'язково на хлібець.
7. Даємо сиру повністю охолонути,поміщаємо в холодильник.
8. Для пікантності можна додати пару зубчиків часнику(подрібнених)
Мої доповнення:
1. якщо немає домашньої жирної сметани,можна замінити її на 70-100 гр гарного вершкового масла
2. такий сир дуже смачний не тільки в бутербродах,його можна додати на гарячі спагетті(оригінально і
смачно)
3. сир можна готувати з різними добавками,це смачно,корисно і бюджетно!!!
Приємного апетиту!