Домашні котлети

9

Хрустка скоринка, соковите м'ясо і насичений смак — ось переваги домашніх котлет.

Продукти
  • Фарш м'ясний — 500 г
  • Яйце — 1 шт.
  • Часник — 1 зубчик
  • Томатна паста — 0,5 ч. л.
  • Сіль
  • Перець
  • Спеції
  • Панірувальні сухарі
  • Олія для смаження
Покрокове приготування

Шаг №1

У фарш додати яйце.

Шаг №2

Видавити часник.

Шаг №3

Додати томатну пасту.

Шаг №4

Додати сіль, спеції (у мене турецький перець, базилік, карі).

Шаг №5

Сформувати котлети, обваляти в сухарях.

Шаг №6

Обсмажити котлети на розігрітій сковороді з олією.
Спочатку я обсмажую з закритою кришкою швидко з двох сторін. Потім ближче до готовності котлет відкриваю кришку і на середньому вогні обсмажую, щоб вийшла хрустка скоринка. Готовність перевіряю злегка проткнувши котлети — сік НЕ повинен бути червоним або рожевим.

Приємного апетиту!

Вгору