Домашнє морозиво, смак радянського пломбіру

1 20 хв. 15 хв.

Дуже смачне таїть у роті!Можна додавати черешню,полуницю,і. т. д.

Продукти
  • Цукор – 2 склянки
  • Молоко-1 літр
  • Масло вершкове – 100гр
  • Крохмаль – 1 ч. л.
  • Жовтки яєчні – 5 шт.
Приготування

Як робити: Домашнє морозиво, смак радянського пломбіру? Дуже просто читайте далі...

Вершкове масло опускаємо в підігріте молоко і доводимо його до кипіння. В іншій ємності змішуємо цукор, крохмаль і жовтки, перемішуємо і розтираємо все до однорідної маси. Після чого додаємо сюди трохи молока, у результаті повинна вийти маса по консистенції як рідка сметана.

Тим часом молоко закипіло і в нього ми поступово, тонкою цівкою вливаємо жовткову масу, при цьому не забуваємо постійно заважати. Доводимо до кипіння. Коли суміш закипіла, знімаємо каструлю з вогню і ставимо її в холодну воду, при цьому все треба ретельно помішувати, поки маса не охолоне і не стане теплою. Потім масу залишаємо треба її повного охолодження, періодично помішуємо, після чого розливаємо по формах, і відправити в холодильник для заморозки.

Вгору