Домашнє морозиво з морквини

5 15

Дуже смачне і просте у приготуванні домашнє морозиво. Морозиво з морквини не тільки смачне, але і корисне, завдяки натуральним сокам. Особливо важливо для наших маленьких діток. Готуйте, пробуйте, пишіть коментарі, ставте оцінки. Приємного вам апетиту!

Продукти
  • Морква молода — 1 кг
  • Апельсини — 2 шт.
  • Лимон — 1 шт
  • Цукор — 8 ст. л.
  • Вершки 33% — 500 мл
Покрокове приготування

Шаг №1

Інгредієнти для домашнього морозива з моркви.

Шаг №2

Як приготувати домашнє морозиво з моркви:

очищену моркву Пропустити через соковижималку.

Шаг №3

Видавити сік з цитрусових, процідити через сито.

Шаг №4

З'єднати соки, додати цукор і розчинити його повністю.
Вершки збити міксером стійкі піки.
Продовжуючи збивати вершки тонкою цівкою вливаємо сік. Сік і вершки повинні добре змішатися.
Накриваємо морозиво харчовою плівкою, ставимо в морозильну камеру на 3 години. Збиваємо морозиво міксером, щоб зруйнувати кристали льоду. І знову відправляємо в морозильну камеру. Таку процедуру повторити 3-4 рази.
Готове домашнє морозиво з моркви прикрашаємо на свій смак. Наприклад, подрібненими горішками, шоколадною стружкою, ягодами, фруктами або різними топпінг.
Приємного вам апетиту!

Вгору