десерт з капучіно

1 10 хв. 10 хв.

смачний італійський десерт

Продукти
  • На 6 порцій:
  • 1 покупної кекс (мадера), приблизно 300 м
  • 300 мл гарячої міцної чорної кави
  • 3 ст л бренді
  • 1 ст л коричневого цукру
  • 100 г шоколаду, тертого
  • 50 г підсмаженого мигдалю, порізаного пластівцями
  • 425 мл жирних вершків
Приготування

Як робити: десерт з капучіно? Дуже просто читайте далі...

Ви можете приготувати цей десерт в порційних чашках для капучіно, а можете викласти все в одну красиву вазу.

1. Порізати кекс на шматки, розкласти половину шматків на дні чашок для капучино або чайних чашок. Змішати каву, бренді, цукор, побризкати шматки кексу, щоб вони стали соковитими. Посипати зверху третю тертого шоколаду і половиною мигдалю, потім повторити шари.

2. Злегка збити вершки, щоб вони тільки тримали форму. Розкласти по чашках вершки і посипати шоколадом. Охолоджувати до подачі на стіл. Подавати з блюдцями і чайними ложками.

Вгору