Десерт «Павлова» з гранатовими зернами

9

Такий десерт «Павлова» готується з додаванням коричневого цукру, що надає безе нехарактерний для нього кавовий колір. Подається зі збитими вершками і зернами граната.

Продукти
  • Яєчні білки великі - 4 шт.
  • Цукор коричневий - 50 г
  • Цукор білий - 175 г
  • Борошно кукурудзяне - 1 ч. л.
  • Оцет винний білий - 1 ч. л.
  • Вершки для збивання - 300 г
  • Цукрова пудра - 1 ст. л.
  • Кориця мелена - 1,5 ч. л.
  • Гранатові зерна - 125-150 г
Приготування

Як робити: Десерт «Павлова» з гранатовими зернами? Дуже просто читайте далі...

1. Включити духовку для попереднього розігріву до 140 градусів. Застелити пергаментом деко.

2. Яєчні білки вилити в чисту, суху миску і збити міксером до пишної піни. Поступово ввести весь цукор (по 1 столовій ложці за раз), збити в стійку піну. З останньою порцією цукру ввести кукурудзяну муку і оцет.

3. Викласти збиті білки на застелений пергаментом деко, утворюючи коло діаметром 22 сантиметри. Помістити деко в розігріту духовку і випікати (підсушувати) безе приблизно 1 годину. Потім вимкнути духовку, а безе залишити в ній на ніч.

4. Вершки збити з цукровою пудрою і корицею до стійкого стану. Викласти вершки на остиглий корж безе, зверху посипати зернами граната. Подавати торт-безе «Павлова» відразу ж.

Вгору