Дайкон по-корейськи

8

Як і більшість корейських салатів, цей салат теж досить гострий. Але якщо вам подобається морква по-корейськи, то, можливо, припаде до смаку і салат з дайкона.

Продукти
  • Дайкон - 200-250 г
  • Цибуля червоний - 0,5 шт.
  • Олія рослинна - 1 ст. ложка
  • Сіль - щіпка
  • Червоний мелений перець
  • Коріандр мелений
  • Винний оцет - 1 чайна ложка
  • Листя салату для прикраси
Покрокове приготування

Шаг №1

Як приготувати салат з дайконом по-корейськи:

Редис вимити, очистити і натерти на тертці для корейської моркви або на дрібній тертці. Посолити і через деякий час відкинути на сито, щоб злити сік.

Шаг №2

Дуже тонко нарізати півкільцями цибулю і обсмажити на олії 1-2 хвилини.
Змішати тертий дайкон, гарячий цибулю, посипати коріандром, червоним перцем, сіллю і додати оцет. Добре все перемішати.

Шаг №3

Викласти салат з дайконом в салатницю на салатні листя.
Приємного апетиту!

Вгору