Сирна піца

7 6

Основа для сирної піци традиційно готується з дріжджового тіста, а в якості начинки використовується томатний соус і два види сиру.

Продукти
  • Тісто для піци
  • Сир моцарелла (подрібнений на тертці) — 240 г (2 склянки)
  • Сир пармезан (подрібнений на тертці) — 60 г (0,5 склянки)
  • Олія оливкова — 2 ч. л.
  • Соус томатний або кетчуп — 1 склянка
  • Масло рослинне — для змазування дека
Приготування

Як робити: Сирна піца? Дуже просто читайте далі...

Як приготувати сирну піцу:

1. Одну решітку встановити на середню позицію в духовці, а другу на нижню позицію. Саму духовку включити для попереднього розігріву до 250 градусів.

2. Тісто розкачати в коло і перекласти на промаслений лист, змастити оливковою олією. Помістити в духовку на нижню полицю і випікати близько 8 хвилин.

3. Дістати корж з духовки, змастити соусом і посипати всім сиром. Помістити піцу на середню полицю духовки і випікати сирну піцу ще 7-10 хвилин до розплавлення сиру.

4. Готову сирну піцу порізати порційними шматочками і подавати відразу ж.

Вгору