Чимичанга (курка з овочами в пшеничного коржа)

13 1

Чимичанга з куркою. Viva la Mexico!!!

Продукти
  • Тортилья пшеничне - 1 шт.
  • Куряче філе - 70 г
  • Цибуля ріпчаста - 30 г, Болгарський перець - 30 г
  • Сир чеддер - 20 г
  • Квасоля - 1 ст.л.
  • Кукурудза консервована - 1 ст.л.
  • Кетчуп - 1 ст.л.
  • Кінза свіжа - за смаком
  • Кумін - за смаком
  • Орегано суха - за смаком
  • Сіль і перець - за смаком.
  • Для білого соусу:
  • Майонез легкий - 1 ст.л.
  • Сметана - 1 ст.л.
  • Часник - 1 зуб.
  • Коріандр мелений - 0,5 ч.л.
  • Соус Табаско - за смаком
Приготування

Як робити: Чимичанга (курка з овочами в пшеничного коржа)? Дуже просто читайте далі...

Як приготувати чимичангу:

1. Болгарський перець нарізаємо соломкою, цибулю півкільцями. Обсмажуємо з разом, на великому вогні, часто помішуючи, до напівготовності.

2. Курку нарізаємо смужками, обсмажуємо на великому вогні, часто заважаємо. Коли підрум'яниться, можемо посолити.

3. Перець я розчавив плоскою стороною ножа і додав до курки. В руках перетираємо кумін і орегано. Додаємо до курки, перемішуємо і знімаємо з вогню.

4. Далі беремо тортилью, прогріваємо її злегка в мікрохвильовці. Після чого вона стане дуже м'яка і з нею буде легше працювати.

5. На тортилью викладаємо сир, курку, кетчуп, білий соус, цибулю з перцем, квасоля, кінзу, кукурудзу.

6. Далі підверніть лівий і правий край до центру, накриваємо їх тим краєм який ближче до нас, і загортаємо в щільний рулетик. Скріплюємо зубочисткою краю. Обсмажуємо чимичангу у фритюрі або на сковороді у великій кількості олії. Я подав чимичангу з декоративним прапором Мексики, що складається з гуакамоле, рису, сальси. Приємного апетиту!

Покрокове приготування

Шаг №1

Шаг №2

Вгору