Чікен Пармезан

11 4 50 хв.

ДУУУЖЕ смачно!!!! Італійсько-Американська страва!

Продукти
  • 4-6 курячі грудки
  • 100г тертого пармезану
  • 250г тертої моцарелли
  • 2 зубчики часнику
  • гострий червоний перець на кінчику ножа
  • 2 ст. томатного соусу
  • 1 ст. сухариків (крутонів)
  • 2 ст.л. оливкової олії
  • 1/4 ст. базиліка
  • сіль, перець
Приготування

Як робити: Чікен Пармезан? Дуже просто читайте далі...

1. Духовка на 170 градусів

2. Форму змащуємо оливковою олією, посипаємо дно сіллю, перцем (чорний + червоний), рубаним часником.

3. Викладаємо курячі грудки в форму.

4. Заливаємо грудки томатним соусом.

5. Посипаємо рубаним базиліком

6. Посипаємо частиною моцарели+пармезан

7. Викладаємо сухарики

8. Посипаємо моцарелою+пармезан

9. В духовку на 35-40 хвилин.

Вгору