Чевапчичи

11 4 20 хв.

Що таке чевапчичи? Це смажені сербські ковбаски з рубаного м'яса. У мене чевапчичи з сиром і ароматними травами.

Продукти
  • Фарш свино-яловичий - 500г.
  • Цибуля - 1 головка.
  • Часник - 2 зубки.
  • Паприка мелена - 1 ч.л.
  • Базилік сухий - 1 ч.л.
  • Орегано - 1 ч.л.
  • Гірчиця - 1 ч.л.
  • Сіль - за смаком.
  • Бринза - 100г.
  • Перець мелений - за смаком.
  • Петрушка свіжа - 3-4 гілочки.
Приготування

Як робити: Чевапчичи? Дуже просто читайте далі...

Як приготувати чевапчичи з сиром:

Беремо фарш, пропущений 2 рази через м'ясорубку, додаємо всі інгредієнти, сир на крупній тертці, зелень петрушки дрібно порубати, часник через часникодавку, цибулю дрібно порубати.

Готовий фарш прибираємо в холодильник на добу, можна на ніч(змастіть його зверху рослинним маслом і фарш буде дуже свіжий і не заветренной). У пластмасової пляшки відрізаємо горлечко навскіс і видавлюємо через нього наші ковбаски.

Смажимо чевапчичи з сиром на сковороді з невеликою кількістю рослинної олії і роздавленого часнику на середньому вогні, перевертаючи ковбаски з усіх боків до готовності. Приємного апетиту!

Покрокове приготування

Шаг №1

Шаг №2

Шаг №3

Вгору