Часниковий суп з яйцями-пашот

8 6

Цей часниковий суп поширений в Португалії. Ми з вами цілком можемо спробувати його, тому що готується суп дуже просто.

Продукти
  • Часник (чищений) - 5-6 зубків
  • Яйця - 6 шт.
  • підсохлий Хліб без кірки (нарізаний кубиками) - 280 м
  • Кінза свіжа, стебла і листя (рубані окремо) - 25 г
  • Бульйон овочевий або курячий, або вода - 1,5 л
  • Сіль - за смаком
  • Перець чорний мелений - за смаком
  • Масло оливкове екстра класу - 6 ст. л.
Приготування

Як робити: Часниковий суп з яйцями-пашот? Дуже просто читайте далі...

Як приготувати часниковий суп з яйцями-пашот:

1. Стебла кінзи скласти в каструлю, залити бульйоном або водою, довести до кипіння. Зменшити вогонь, готувати близько 10 хвилин. Потім подрібнити в кухонному процесорі і процідити через сито. Перелити бульйон назад в каструлю, а вміст сита видалити.

2. Часник порізати і перетерти з однією чайною ложкою солі. Залити часник 0,5 склянки гарячого бульйону, а потім перелити цю масу в каструлю з рештою бульйоном.

3. Яйця-пашот приготувати в киплячій воді і викласти на тарілку.

4. Суп знову довести до кипіння, посолити і поперчити за смаком. Ввести листя кінзи, зняти часниковий суп з плити.

5. У кожну з шести порційні тарілки покласти по кілька кубиків хліба і по одному яйцю. Залити бульйоном і подавати часниковий суп відразу ж. Поставити на стіл пляшку з оливковою олією, щоб кожен міг собі додати за смаком.

Вгору