Часникові грінки

4 6 15 хв. 30 хв.

Приготувати часникові грінки можна практично з нічого – якщо в будинку знайдеться багет, можна не дуже свіже, масло і часник, то ви зможете перетворити їх в ароматну хрустку закуску, витративши мінімум часу. Часникові грінки чудове доповнення до пива, а діти дуже люблять таке частування до чаю.

Продукти
  • Масло вершкове — 125 г
  • Часник — 3-4 зубчики
  • Батон (багет) — 1 шт
  • Зелень — 2 ст. ложки
Покрокове приготування

Шаг №1

Продукти, які нам знадобляться, щоб приготувати часникові грінки.

Заздалегідь вийняти вершкове масло з холодильника.

Шаг №2

Як приготувати часникові грінки:

Включити духовку.
Часник очистити, розім'яти.

Шаг №3

Зелень вимити, дрібно порубати.

Шаг №4

Часник змішати з розм'якшеним вершковим маслом і рубаною зеленню.

Шаг №5

Батон (або багет) нарізати на скибочки товщиною близько 0,8-1 див.

Шаг №6

Отриманою масою намазати скибочки.

Шаг №7

Потім скласти їх знову у формі батона.

Шаг №8

Батон загорнути у фольгу.

Шаг №9

Поставити батон в духовку на середню полицю і випікати часникові грінки 15 хвилин при температурі 190 градусів.

Шаг №10

Часникові грінки готові.
Приємного апетиту!

Вгору