Чебуреки з

13 8 90 хв.

Як же я люблю чебуреки! А готувати їх просто. Зробимо чебуреки домашні разом на обід?

Продукти
  • Для тіста:
  • Борошно - 2-2,5 склянки
  • Вода (тепла) - 200 мл
  • Яйце куряче - 1 шт
  • Сіль - 1 ч. ложка (без гірки)
  • Цукор - 0,5 ч. ложки
  • Горілка - 4 ст. ложки, Масло рослинне - 5 ст. ложок
  • Для начинки:
  • Фарш яловичий - 300-350 м
  • або яловичина (з жирком) - 300-350 г
  • Цибуля ріпчаста - 1 шт.
  • Вода (крижана) - 30-50 мл
  • Сіль - за смаком
  • Перець чорний - за смаком
  • Для смаження:
  • Олія рослинна - скільки піде
Покрокове приготування
1 Чебуреки з, шаг 1

Як приготувати домашні чебуреки:

Борошно просіяти в миску (2 склянки). У борошні зробити в середині поглиблення, влити теплу воду, олію, горілку, вбити яйце, додати цукор, посолити. Спочатку перемішати ложкою.

:)
2 Чебуреки з, шаг 2

Потім руками замісити м'яке тісто (при вимішування можна підсипати борошно). Готове тісто накрити рушником. Залишити на 30-60 хвилин.

3 Чебуреки з, шаг 3

Цибуля ріпчаста очистити, помити і дрібно нарізати.

4 Чебуреки з, шаг 4

У миску викласти фарш. Додати ріпчасту цибулю. Посолити, поперчити.

5 Чебуреки з, шаг 5

Добре перемішати. Додати крижану воду. Ретельно перемішати. Фарш готовий. За бажанням можна додати різану зелень.

6 Чебуреки з, шаг 6

Тісто розділити на частини, скачати колобки (розміром приблизно з середнє куряче яйце).

7 Чебуреки з, шаг 7

Взяти один шматочок тіста.

8 Чебуреки з, шаг 8

Розкачати кружечок тіста тонко, підсипаючи борошно. На одну частину гуртка викласти рівномірно начинку. Накрити начинку тістом, краї тіста добре защипнути пальцями. Виделкою можна оформити краєчок. Так зліпити все чебуреки.

9 Чебуреки з, шаг 9

Розігріти сковороду, налити рослинне масло. У гаряче масло викласти чебуреки. Смажити чебуреки з на середньому вогні до золотистого кольору. А потім перевернути і так само смажити з іншого боку.

10 Чебуреки з, шаг 10

Так посмажити всі чебуреки. Масло додавати по мірі потреби. Чебуреки домашні готові.
Приємного апетиту!

Вгору