Чапаті

5

Індійські хлібні коржі. Дуже прості, з непросіяного борошна пшеничного. Цей рецепт чапаті - з додаванням оливкової олії.

Продукти
  • Борошно цільнозернові (непросіяна) пшеничне - 2 склянки
  • Олія оливкова - 1 ст. ложка, Вода - 0,5 склянки
  • Сіль - 0,5 ч. ложки
  • Сир свіжий (м'який) для подачі (за бажанням)
Покрокове приготування

Шаг №1

Як приготувати індійські коржики чапаті:

У борошно додати сіль. Влити воду.

Шаг №2

Додати масло.

Шаг №3

Перемішати. Замістити тісто.

Шаг №4

Скачати кульки розміром з волоський горіх.

Шаг №5

Дуже тонко розкачати кожну кульку в коржик.

Шаг №6

Сковороду з товстим дном розігріти. Викласти на суху сковороду коржі і обсмажити чапаті з двох сторін.

Шаг №7

Коли чапаті підсмажаться з обох сторін, натиснути на кожну лопаткою і відразу відпустити - так коржик вздуется.

Шаг №8

Подавати чапаті можна з м'яким свіжим сиром.

Вгору