Чамбелле (бублики) по-сицилійськи

9 10 15 хв.

Тісто для смажених бубликів замішуємо в хлібопічці, а смажимо у фритюрниці. Так що рецепт для тих, хто хоче поласувати пишними солодкими бубликами-пончиками чамбелле, не доклавши майже ні крапельки праці і витративши трохи грошиків! Смакота!

Продукти
  • Для тіста:
  • Молоко - 250 мл
  • Масло вершкове - 50 г
  • Яйце - 1 шт.
  • Борошно - 500 г
  • Цукор - 50 г
  • Сіль - 8 г
  • Дріжджі сухі пивні - 5 г
  • Крім того:
  • Масло рослинне для смаження
  • Цукор для готових виробів
Приготування

Як робити: Чамбелле (бублики) по-сицилійськи? Дуже просто читайте далі...

Рецепт смажених бубликів мого чоловіка, коректувався у процесі приготування, так що фото не зовсім точно відображають дійсність. Постараюся описати зрозуміло, якщо щось не ясно - питайте!

Покрокове приготування
1 Чамбелле (бублики) по-сицилійськи, шаг 1

Як приготувати смажені бублики по-сицилійськи:

В контейнер хлібопічки завантажуємо молоко, розтоплене масло і збите яйце. Всипаємо борошно, дріжджі, сіль і цукор. Замішуємо тісто, використовуючи режим для дріжджового тіста.
Готове тісто ділимо на 10 частин-кульок.

:)
2 Чамбелле (бублики) по-сицилійськи, шаг 2

В кожній кульці посередині робимо отвір і формуємо чамбеллу (бублик, кренделек). Працюємо виключно руками.

3 Чамбелле (бублики) по-сицилійськи, шаг 3

Чамбелле смажимо у фритюрниці або в глибокій сковороді з великою кількістю рослинного масла.
Готові пончики чамбелле посипаємо цукром.

4 Чамбелле (бублики) по-сицилійськи, шаг 4

Смажені бублики по-сицилійськи готові. Приємного апетиту!

Вгору