Чахохбілі з свинини

9

Швидкий, смачний і легкий у приготуванні вечеря — варіація на тему грузинської страви, чахохбілі з свинини.

Продукти
  • Свинина — 300 г
  • Цибуля ріпчаста середній — 2 шт.
  • Помідори великі — 2 шт.
  • Томатна паста — 2 ст. л.
  • Часник — 3 зубчики
  • Зелень свіжа
  • Сіль — за смаком
  • Спеції — за смаком
  • Приправа хмелі-сунелі — за смаком
Покрокове приготування

Шаг №1

На плиту поставити розігріватися сковорідку з товстим дном або казан.
М'ясо порізати на шматочки, висипати у розігрітий казан з олією. М'ясо обсмажувати хвилин 20.

Шаг №2

Тим часом крупно нарізати помідори і цибулю.

Шаг №3

Хвилин через 10 м'ясо почне пускати багато соку, його злити. При необхідності додати пізніше.

Шаг №4

Як тільки м'ясо приготується, додати цибулю, помідори і томатну пасту. Зменшити вогонь до середнього і тушкувати хвилин 15-20 до готовності овочів.
Тим часом нарізати зелень і видавити часник.

Шаг №5

У казан додати сіль, спеції, зелень і часник. Вимкнути вогонь і залишити нудитися на плиті.

Приємного апетиту!

Вгору