Швидкий салат з индюшиным філе і мандаринами

8 5

Салат готується з салатного листя, індичого філе, мандаринів, крутонів і журавлини.

Продукти
  • Індиче філе варене (різане кубиками) - 230 г
  • Мандарини, консервовані в легкому сиропі (осушені) - 230 г
  • Крутони - 1 склянка
  • Журавлина сушена - 0,5 склянки
  • Салатні листя - 230 г
  • Перець чорний мелений - 0,25 ч. л.
  • Горіхи волоські (рубані) - 5 ст. л.
  • Оцет малиновий - 0,25 склянки
Приготування

Як робити: Швидкий салат з индюшиным філе і мандаринами? Дуже просто читайте далі...

1. На 5 сервіровочні тарілки викласти салатні листя. На листя викласти індиче філе, мандарини, крутони і журавлину, посипати горіхами і перцем.

2. Збризнути салат оцтом, подавати відразу ж.

Вгору