Швидкий пісний борщ

11 8 50 хв.

Це самий простий і швидкий червоний борщ на швидку руку.

Продукти
  • Капуста білокачанна — 300 г
  • Буряк — 1 шт.
  • Картопля — 3-4 шт.
  • Морква — 1 шт.
  • Цибуля ріпчаста — 1 шт.
  • Масло рослинне — 4 ст. ложки
  • Томат-паста — 2 ст. ложки
  • Перець — за смаком
  • Сіль — за смаком
  • Зелень — за смаком
  • Часник — 2-3 зубчики
  • Вода — 2-2,5 л
Покрокове приготування

Шаг №1

Налити в каструлю воду, поставити на вогонь, довести до кипіння. Тим часом очистити і помити буряк. Нарізати соломкою.

Шаг №2

В окріп опустити буряк. Варити на середньому вогні 10 хвилин.

Шаг №3

Тим часом очистити і помити картоплю. Нарізати шматочками.

Шаг №4

Капусту нарізати соломкою.

Шаг №5

У каструлю додати капусту і картоплю.

Шаг №6

Довести до кипіння, варити на середньому вогні 15-20 хвилин.

Шаг №7

Очистити і помити цибулю та моркву. Цибулю нарізати кубиками, а моркву натерти на крупній тертці або нарізати соломкою.

Шаг №8

Розігріти сковороду, налити рослинне масло. У гаряче масло викласти підготовлені цибулю і моркву. Обсмажити овочі на середньому вогні, помішуючи, 2-3 хвилини.

Шаг №9

Додати томат, перемішати. Смажити 1-2 хвилини.

Шаг №10

Додати в борщ засмажку. Посолити, поперчити. Додати улюблені спеції. Варити на маленькому вогні під кришкою. Помити і порізати дрібно зелень. Часник очистити і роздавити в часничниці. Викласти в борщ зелень і часник. Зняти з вогню. Дати настоятися 10-15 хвилин.

Шаг №11

Швидкий пісний борщ готовий!
Приємного апетиту!

Вгору