Швидкий, легкий супчик

6

Рідка їжа необхідна для нашого травлення. Цей простий суп на курячому бульйоні дуже легкий у приготуванні і добре засвоюється шлунком. Дуже смачно і ароматно!

Продукти
  • (приблизно на 2 літри)
  • Курка (куряче м'ясо на кісточці)
  • Рис — 50 г
  • Морква, маленька — 1 шт.
  • Цибуля ріпчаста, маленький — 1 шт.
  • Картопля дрібний — 1 шт
  • Зелень свіжа
Покрокове приготування

Шаг №1

Зварити бульйон (в якості приправ я додаю перець горошком і лаврушку). Коли він буде готовий, закинути рис.

Шаг №2

Поки рис вариться, порізати картоплю, моркву та цибулю.

Шаг №3

Як тільки рис почне ставати м'яким, закинути картоплю.

Шаг №4

І поки все вариться, зробити з цибулі і моркви засмажку на оливковій олії. Додати зажарку в суп, п'ять хвилин поварити, а поки нарізати зелень. Вимкнути вогонь і додати свіжу зелень в суп. Залишити нудитися на плиті.

Приємного апетиту!

Вгору