Швидкий полуничний пиріг

7 6 10 хв. 40 хв.

Несподівано прийдуть гості? А хочете смачний пиріг до чаю?

Продукти
  • Полуниця — 400 г
  • Яйця — 2 шт.
  • Масло вершкове (кімнатної теператури) — 100 г
  • Цукор — 80 г
  • Борошно — 80 г
  • Розпушувач — 1 ч. ложка
  • Сіль — 1 щіпка
Покрокове приготування

Шаг №1

Продукти для швидкого полуничного пирога перед вами.

Включити духовку.

Шаг №2

Як приготувати швидкий полуничний пиріг:

Полуницю очистити, промити, осушити. Великі ягоди розрізати на 2-4 частини.

Шаг №3

Форму змастити маслом. Викласти у форму ягоди рівномірним шаром. Посипати цукром (2-3 ч. ложки).

Шаг №4

У миску вбити яйця. Додати сіль, м'яке масло і цукор.

Шаг №5

Все добре збити міксером.

Шаг №6

Борошно просіяти. Змішати з розпушувачем. Додати до яєчної суміші невеликими порціями, перемішувати ложкою.

Шаг №7

Підготовлене тісто вилити на полуницю. Форму з тістом поставити на середню полицю в розігріту духовку. Випікати до готовності (близько 25-30 хвилин) при температурі 180 градусів.

Шаг №8

Швидкий полуничний пиріг готовий.

Шаг №9

Швидкий полуничний пиріг можна подавати. Приємного апетиту!

Вгору