Швидкий бісквітний торт «Мить»

4

Все геніальне — просто. Мінімум продуктів і часу. Ап! І бісквітний тортик готовий! :)

Продукти
  • Для тіста:
  • Яйця курячі — 3-4 шт.
  • Цукор — 1 склянка
  • Борошно — 1 склянка
  • Для крему:
  • Сметана 20% — 400 г
  • Цукор — 0,7-1 склянка
Покрокове приготування

Шаг №1

Включити духовку.
У миску вбити 3 яйця.

Шаг №2

До яйцям додати цукор.

Шаг №3

Міксером збити яйця з цукром в густу піну.

Шаг №4

Борошно просіяти. Додати до яєчної суміші.

Шаг №5

Ніжно перемішати дерев'яною ложкою (знизу вгору).

Шаг №6

Форму застелити папером для випічки. Змастити її олією. У форму вилити тісто.

Шаг №7

Форму поставити в духовку на середню полицю. Випікати при 170-180 градусах до рум'яності (близько 30-35 хвилин). Духовку не відкривати! Готовий бісквіт охолодити на решітці.

Шаг №8

Зробити крем. До сметані додати цукор.

Шаг №9

Все добре збити.

Шаг №10

Бісквіт розрізати на 2-3 частини. Перемазати коржі кремом. Можна додати фрукти за смаком.

Шаг №11

Прикрасити торт за бажанням.
Швидкий бісквітний торт «Мить» готовий. Приємного чаювання!

Вгору