Швидка кабачкова ікра

6 50 хв. 50 хв.

Швидкий спосіб приготування кабачкової ікри.

Продукти
  • (На банку об'ємом 0,5 л)
  • Кабачок великий - 1 шт
  • Морква - 2 середніх або 1 велика
  • Кетчуп - 1-2 ст. л.
  • Часник (роздавлений) - 3-4 зубчики
  • Сіль - за смаком
  • Чорний мелений перець - за смаком
  • Масло рослинне для смаження - 1-2 ст. л.
Приготування

Як робити: Швидка кабачкова ікра? Дуже просто читайте далі...

1. Кабачок без шкірки і насіння, натерти на дрібній тертці, посолити.

2. Викласти масу в каструлю і варити 30 хв. на слабкому вогні, помішуючи. Потім злити зайву воду, якщо буде.

3. Моркву натерти на дрібній тертці і смажити в сковороді з додаванням рослинної олії 5 хвилин.

4. Додати до моркви роздавлений часник, кетчуп, перець і сіль. І смажити ще 1-2 хв.

5. Додати обсмажену моркву в каструлю з кабачковою масою, добре перемішати і варити ще 10-15 хв.

6. Кабачкова ікра готова. Зберігати в холодильнику, в тарілці, банку чи будь-якій іншій тарі.

Вгору