Бички печені з картоплею

4

Бички запікаються в духовці на дерев'яних шпажках, увіткнуті у картоплю. Зручно, цікаво і смачно.

Продукти
  • Бички
  • Картопля
  • Сіль
  • Чорний перець
  • Рослинна олія
Покрокове приготування

Шаг №1

Бички почистити і вимити.

Шаг №2

Картоплю вимити, очистити і розрізати уздовж навпіл. Посолити, поперчити, змастити рослинним маслом.

Шаг №3

Кожну рибку посолити, злегка змастити рослинним маслом, надіти на дерев'яну шпажку і увіткнути в половинку картоплини. Викласти на деко, покрите фольгою. Запікати рибу з картоплею в духовці температурі 200 градусів.

Шаг №4

Готові бички не будуть утримуватися в м'яких картофелинах, тому краще викласти рибні «шашлики» окремо.

Шаг №5

Картоплю подавати окремо, але обов'язково гарячою.

Вгору