Бутерброди з куркою

5 6

Бутерброди готуються з італійського пшеничного хліба фокачча, з курячим філе, смаженим перцем і базиліком.

Продукти
  • Куряче філе варене (різане тонкими скибочками) — 2 склянки (приблизно за обсягом)
  • Перець болгарський червоний, смажений (готовий, консервований) (нарізаний смужками) — 210 г
  • Хліб фокачча — 1 шт.
  • Майонез — 0,5 склянки
  • Базилік свіжий, листя — 1 склянка
Приготування

Як робити: Бутерброди з куркою? Дуже просто читайте далі...

1. Фокаччу розрізати вздовж на дві частини. Змастити зрізи майонезом.

2. Між двох частин фокаччі викласти листя базиліка, курку і болгарський перець. Порізати фокаччу на 6 скибочок.

Вгору