Бутерброди з индюшиной шинкою і сиром

7 4 15 хв.

Гарячі бутерброди з шинкою, сиром і... яблуками.

Продукти
  • Вирощувати індичат шинка (різана скибочками) - 240 г
  • швейцарський Сир (нарізаний скибочками) - 4 скибочки
  • Яблука (різані скибочками) - 150 г
  • Хліб цільнозерновий тостовий - 8 скибочок
  • Гірчиця діжонська - 1 ст. л.
  • Мед - 1 ст. л.
  • Олія рослинна
Приготування

Як робити: Бутерброди з индюшиной шинкою і сиром? Дуже просто читайте далі...

1. Гірчицю і мед змішати в невеликій мисці. Кожен з чотирьох скибочок хліба змастити з одного боку 1,5 чайної ложки гірчичного суміші.

2. На кожен змащений скибочку викласти по 1 скибочці сиру, 5 скибочок яблук і приблизно 50 грам индюшиной шинки. Накрити рештою чотирма скибочками хліба. З зовнішньої сторони обидва скибочки хліба змастити рослинним маслом.

3. Велику сковороду розігріти на середньо-сильному вогні. Викласти на розігріту сковороду бутерброди і готувати близько 2-х хвилин з кожного боку, до золотисто-коричневого кольору.

Вгору