Бутерброд з тилапией і капустою

7 4

Тілапія на грилі і капустяний салат подаються на хрусткою грінці, з соусом барбекю.

Продукти
  • Тілапія філе без кісток — 4 шт.
  • Капуста шаткована) — 1,5 склянки
  • Морква (подрібнена на тертці) — 0,5 склянки
  • Майонез — 2 ст. л.
  • Лимонний сік — 2 ч. л.
  • Хліб цільнозерновий (підсмажений) — 4 скибочки
  • Соус барбекю — 2 ст. л.
Приготування

Як робити: Бутерброд з тилапией і капустою? Дуже просто читайте далі...

1. Філе промити і просушити паперовим рушником. Змастити філе з усіх боків рослинним маслом.

2. Включити гриль для попереднього розігріву до середньої температури. Викласти філе на решітку гриля, смажити до готовності, приблизно 4-6 хвилин з кожного боку.

3. У невеликій мисці змішати майонез з лимонним соком, викласти у цю заправку капусту та моркву, добре перемішати.

4. Викласти салат на грінки, зверху викласти смажену рибу і полити соусом барбекю.

Вгору