Бургери з тушкованим м'ясом

10 20

Для таких бургерів добре придбати міні-булочки, а для начинки використовується тушковане в медленноварке м'ясо з овочами. Міні-бургери відмінно підійдуть для вечірки.

Продукти
  • Свинина без кістки - 1 кг
  • Міні-булочки для бургерів - 20 шт.
  • Кетчуп - 3/4 склянки
  • ріпчаста Цибуля (подрібнений) - 1 шт. (1 склянка)
  • Перець болгарський зелений (мелкорезаный) - 3/4 склянки
  • Чебрець сушений (крихти) - 1 ч. л.
  • Розмарин сушений (крихти) - 1/2 ч. л.
  • Курячий бульйон - 1/2 склянки
  • Оцет бальзамічний - 1 склянка
  • Цукор коричневий - 1/3 склянки, Мед - 1/4 склянки
  • Вустерширський соус - 1 ст. л.
  • Діжонська гірчиця - 1 ст. л.
  • Часник (подрібнений) - 1 зубчик
  • Чорний мелений перець - 1/2 ч. л.
  • Сіль - 1/4 ч. л.
  • Капуста молода (шаткована) за смаком
  • Редис або солоні огірочки (різані) за смаком
Приготування

Як робити: Бургери з тушкованим м'ясом? Дуже просто читайте далі...

Як приготувати бургери з м'ясом:

1. З м'яса обрізати жир. Порізати м'ясо шматками, щоб вони помістилися в чашу медленноварки. У повільноварку скласти цибулю і болгарський перець. Зверху викласти м'ясо, посипати чебрецем і розмарином, залити бульйоном.

2. Закрити повільноварку і готувати м'ясо для бургерів на повільній потужності 9-10 годин або на сильній потужності 4,5-5 годин.

3. Тим часом у невеликій сотейник налити оцет, кетчуп, мед, вустерширський соус, додати цукор, часник, сіль, чорний мелений перець і гірчицю. На середньому вогні довести масу до кипіння, потім зменшити вогонь і готувати соус, не накриваючи, 20-25 хвилин, помішуючи, до легкого загусання.

4. М'ясо перекласти з медленноварки на обробну дошку і виделками порвати на шматочки. Овочі з медленноварки викласти в сито, дати рідини стекти, а потім знову перекласти овочі в повільноварку разом з м'ясом, додати підготовлений соус, закрити повільноварку і готувати м'ясо для бургерів з овочами на повільній потужності 1 годину.

5. Булочки розрізати навпіл і обсмажити в ростері. Подавати булочки, наповнивши їх м'ясом з овочами, а також шаткованою капустою і соліннями.

Вгору