Бургери з тюфтельками

11 4 25 хв.

Для таких бургерів готуються невеликі тюфтельки і подаються вони в довгастих булочках з салатними листям і червоним цибулею.

Продукти
  • Булочки довгасті - 4 шт.
  • Фарш яловичий - 450 г
  • ріпчаста Цибуля (подрібнений на тертці) - 1 шт
  • Часник (подрібнений) - 1 зубчик
  • перець Чилі, порошок - 2 ч. л.
  • свіжі Хлібні крихти - 1 / 2 склянки
  • Масло рослинне для смаження - скільки піде
  • Цибуля червона (нарізаний смужками) - 1 шт.
  • Салат латук
  • Сіль - за смаком
  • Чорний мелений перець - за смаком
Покрокове приготування
1 Бургери з тюфтельками, шаг 1

1. У велику миску викласти фарш, цибуля, часник, порошок чилі і хлібні крихти, посолити і поперчити за смаком, добре перемішати.

:)
2 Бургери з тюфтельками, шаг 2

2. З фаршу сформувати невеликі кульки.

3 Бургери з тюфтельками, шаг 3

3. У великій сковороді розігріти достатню кількість рослинного масла, щоб посмажити тюфтельки. Викласти в розігріте масло м'ясні кульки і смажити близько 8-10 хвилин з усіх боків, до коричневого кольору.

4. Викласти тефтелі на тарілку, застелену паперовою серветкою.

5. Булочки розрізати горизонтально навпіл. На кожну з 4 половинок-основ викласти листя латуку, на нього по 4 тефтелі, зверху викласти червоний лук і накрити залишилися половинками булочок. Подавати гамбургери відразу ж.

Вгору