Бургери з сюрпризом

6 4

Котлети для бургерів готуються з перцем та сиром всередині.

Продукти
  • Цільнозернові Булочки довгі — 4 шт.
  • Фарш яловичий — 450 г
  • Перець солодкий дрібний — 4 шт. (по 15 г кожен)
  • Сир Монтерей Джек (можна замінити, наприклад, м'яким сортом чеддера) (різаний на 4 кубика) — 30 г
  • Порошок мескіта (кероб) — 0,5 ч. л.
Приготування

Як робити: Бургери з сюрпризом? Дуже просто читайте далі...

1. У перців зрізати плодоніжки, через отвір видалити насіння. Обсмажити перці під грилем до легкого обвуглювання. Потім перекласти на тарілку, дати трохи охолонути. У кожен перець покласти по 1 кубику сиру.

2. У невеликій мисці змішати фарш з порошком мескіта, розділити фарш на 4 порції. Кожну порцію сформувати в кулю, розчавити, в середину покласти 1 перчик з сиром, згорнути фарш в котлету з перцем всередині (товщиною 2 см).

3. Смажити котлети на грилі протягом 14-18 хвилин (температура м'яса повинна досягти 80 градусів).

4. Готові котлети подавати в булочках. Добавки за бажанням (цибуля, салатні листя тощо).

Вгору