Бургери з моцарелою, смажені на грилі

10 6

Котлети для таких бургерів готуються з яловичого і індичого фаршу, а смажаться котлети на грилі, з сиром моцарелла.

Продукти
  • Булочки для бургерів цільнозернові — 6 шт.
  • Фарш яловичий — 450 г
  • Фарш индюшиный — 230 г
  • Сир моцарелла (нарізаний тонкими скибочками) — 60 г
  • Томатний соус з базиліком — 0,75 склянки
  • Орегано сушений — 1 ч. л.
  • Базилік сушений — 1 ч. л.
  • Сіль — 0,5 ч. л.
  • Фенхель, насіння (раскрошенные) — 0,5 ч. л.
  • Часниковий порошок — 1/8 ч. л.
  • Олія рослинна
Приготування

Як робити: Бургери з моцарелою, смажені на грилі? Дуже просто читайте далі...

1. Включити гриль для попереднього розігріву. Грати змастити рослинним маслом.

2. Весь фарш змішати з орегано, базиліком, сіллю, фенхелем і часниковим порошком.

3. Розділити фарш на 6 однакових порцій, сформувати круглі котлети товщиною 1,5 див.

4. Викласти котлети на решітку гриля, смажити приблизно 5 хвилин, перевернути і смажити ще 2 хвилини.

5. Скибочки моцарели викласти на котлети і смажити ще 3-5 хвилин, до готовності.

6. Булочки розрізати навпіл, викласти зрізами на решітку, смажити приблизно 1 хвилину.

7. На кожну половинку-основу булочки викласти по одній котлеті, зверху полити 2 ст. ложками соусу. Накрити половинками-верхівками і подавати гамбургери відразу ж.

Вгору