Бургери з смаженою рибою

12 4

Бургери готуються з смаженою філе сома, овочами і майонезним соусом.

Продукти
  • Сом, філе — 4 шт. (120 г)
  • Салатні листя (різані) — 1 склянка
  • Цибуля червона (нарізаний кружечками завтовшки 0,5 см) — 4 скибочки
  • Помідори (різані кружечками завтовшки 0,5 см) — 8 скибочок
  • Майонез — 0,5 склянки
  • Огірковий розсіл — 1 ст. л.
  • Каперси рубані — 2 ч. л.
  • Сіль
  • Соус гострий (hot) — 1/8 ч. л.
  • Борошно пшеничне — 2 ст. л.
  • Паприка мелена — 1 ч. л.
  • Часниковий порошок — 0,2 ч. л.
  • Перець чорний мелений — 0,25 ч. л.
  • Яєчні білки (злегка збиті) — 2 шт.
  • Борошно кукурудзяне жовта — 2/3 склянки
  • Олія рослинна
  • Булочки довгасті — 4 шт. (по 50 г)
Приготування

Як робити: Бургери з смаженою рибою? Дуже просто читайте далі...

1. Включити духовку для попереднього розігріву до 225 градусів. Деко змастити олією і розташувати в духовці на середній позиції.

2. У мисці змішати майонез, розсіл, каперси, гострий соус і 1/8 ч. ложки солі. Відставити в сторону.

3. У неглибокій тарілці змішати пшеничне борошно, паприку, 1/4 ч. ложки часникового порошку, 1/8 ч. ложки сіль і чорний мелений перець.

4. В іншу неглибоку тарілку налити збиті білки.

5. У третій тарілці змішати кукурудзяне борошно, 1/8 ч. ложки солі і 1 / 4 ч. ложки часникового порошку.

6. Брати по одному філе, спочатку обвалювати з усіх сторін в пшеничного борошні, потім в білках і в кінці в кукурудзяній муці.

7. Викласти філе паніроване на промаслений прогрітий деко, злегка філе скропити рослинним маслом і помістити в розігріту духовку на 6-8 хвилин.

8. Перевернути філе на іншу сторону, також скропити олією і готувати ще 6 хвилин.

9. Булочки розрізати навпіл. На кожну з 4 сервіровочні тарілки викласти по одній половинці-основі булочки, на неї 1/4 склянки салатних листків, 1 філе, 1 скибочка цибулі і 2 скибочки помідора.

10. Кожну половинку-верхівку булочки змастити 4 ч. ложками майонезного соусу. Накрити цими верхівками бургери і подавати відразу ж.

Вгору