Бургери з индюшиной котлетою і капустяним салатом

12 12

Ці бургери готуються з котлетою з індичого м'яса і овочевим салатом.

Продукти
  • Фарш з індичого філе - 450 г
  • Кінза свіжа (рублена) - 3 ст. л.
  • Соус барбекю - 2 ст. л.
  • Олія рослинна
  • Булочки для бургерів цільнозернові або звичайні - 12 шт.
  • *
  • Для салату:
  • Капуста червоноголова (шаткована) - 50
  • Капуста білокачанна (шаткована) - 50 г
  • Морква (подрібнена соломкою) - 50 р
  • Гірчиця діжонська - 1/8 склянки
  • Майонез - 1/8 склянки
  • Оцет білий винний - 2 ст. л.
  • Цукор - 0,75 ч. л.
  • Перець чорний мелений - 0,25 ч. л.
  • Цибуля червона (рубаний) - 0,25 ч. л.
Приготування

Як робити: Бургери з индюшиной котлетою і капустяним салатом? Дуже просто читайте далі...

1. Приготувати салат. У великій мисці змішати гірчицю, майонез, оцет, цукор, сіль і перець. Викласти у цю заправку цибулю, капусту та моркву, добре перемішати.

2. У невеликій мисці змішати фарш, кінзу і соус барбекю. Розділити масу на 12 частин, сформувати круглі котлети товщиною 0,5 див.

3. Велику сковороду розігріти на середньому вогні, змастити олією. Викласти на сковороду котлети (скільки поміститься), смажити близько 3 хвилин з кожного боку, до готовності. Перекласти смажені котлети на тарілку. Посмажити інші котлети.

4. Булочки розрізати навпіл. На кожну з половинок-основ покласти по 1 котлеті, зверху покласти 3 ст. ложки салату, накрити половинками-верхівками булочок. Подавати відразу ж.

Вгору