Бургер з куркою

11

Бургер з куркою, овочами, яйцем.

Продукти
  • Булочка для бургера — 1 шт.
  • Курячий окіст б/к — 130 г
  • Огірок — 40 г
  • Помідор — 40 г
  • Цибуля червоний — 20 г
  • Капуста червона — 20 г
  • Морква 20 г
  • Сир ковбасний копчений — 40 г
  • Яйце куряче — 1 шт
  • Майонез — 25 г
  • Аджика — 25 г
Приготування

Як робити: Бургер з куркою? Дуже просто читайте далі...

Як зробити бургер з куркою:

1. Бескостный окіст відбиваємо між двома пакетами, солимо, перчимо, додаємо кумін і уцхо-сунелі. Обсмажуємо з двох сторін, по 5 хвилин з кожного.

2. Булочки змащуємо вершковим маслом і подпекаем на сухій сковороді.

3. Капусту і моркву нарізаємо соломкою, солимо, перчимо, тиснемо зубчик часнику, трохи оцту, олії, коріандру, цукру. Відставляємо в сторону.

4. Майонез змішуємо з аджикою, це буде наш соус для обмазування бургера. На фото я не змащував верхню булку, для естетичної подачі, але для домашнього поїдання необхідно змастити.

5. Змащуємо булочки, викладаємо салат, овочі, цибуля, сир, курка, яйце смажене. Зверху я полив бургер з куркою бурякової карамеллю, але ви можете полити чимось іншим.

Приємного апетиту!

Покрокове приготування

Шаг №1

Готовий бургер з куркою.

Шаг №2

Шаг №3

Вгору