Бургер з индюшиной котлетою

11 4 20 хв.

Для таких бургерів готуються котлети з індичого фаршу, а подається закуска, традиційно, з салатними листям і солоними огірочками.

Продукти
  • Фарш индюшиный - 450 г
  • Цибуля червоний дрібний (дрібно різаний) - 1 шт
  • Часник (подрібнений) - 1 зубчик
  • Розмарин свіжий (рубаний) - 1 ст. л.
  • Олія соняшникова - 1 ст. л.
  • Сіль - за смаком
  • Чорний мелений перець - за смаком
  • *
  • Для сервіровки:
  • Булочки для бургерів - 4 шт.
  • Салатні листя
  • Огірки солоні (різані скибочками) - 2 шт
  • Майонез - 1/3 склянки
Покрокове приготування
1 Бургер з индюшиной котлетою, шаг 1

1. Включити духовку з функцією «гриль» для попереднього розігріву до середньо-високої температури.

2. Фарш скласти у велику миску, додати ріпчасту цибулю, часник і розмарин, посолити і поперчити за смаком, добре перемішати.

:)
2 Бургер з индюшиной котлетою, шаг 2

3. Розділити фарш на 4 порції і сформувати з них 4 круглі котлети.

3 Бургер з индюшиной котлетою, шаг 3

4. Змастити котлети олією з усіх сторін. Викласти котлети на деко і помістити під гриль, готувати близько 5-6 хвилин з кожного боку.

5. Булочки розрізати на половинки і між кожною парою половинок викласти салатні листя, на них котлету, зверху огірки і майонез. Подавати відразу ж.

Вгору