Булгур з креветками і овочами

7 5 60 хв.

Ситне, але не важкий друга страва з пшеничного крупи булгур з креветками.

Продукти
  • Булгур - 300 г
  • Креветки - 400 г
  • Заморожена овочева суміш (я взяла мексиканську) - 1 пакет
  • Часник - півголівки
  • Томати у власному соку, консервовані - 2 шт.
  • Зелень петрушки - 1 пучок
  • Сіль - за смаком
Покрокове приготування

Шаг №1

Наші продукти.

Шаг №2

Варимо булгур 20 хвилин.

Шаг №3

Обсмажуємо креветки на оливковій олії + часник.

Шаг №4

Додаємо заморожену овочеву суміш. Перемішуємо. Тушкуємо 10 хвилин.

Шаг №5

Додаємо спеції і томати. Залишилося зовсім трохи.

Шаг №6

Викладаємо на сковороду булгур, добре перемішуємо і тушкуємо ще 5 хвилин.

Шаг №7

Перед подачею на стіл додаємо зелень.

Приємного апетиту!

Вгору