Буженина з свинини «Ніжність»

8 4 10 хв. 60 хв.

Найніжніша буженина запечена у фользі. Приготування дуже легке, секрет рецепта буженини з свинини в маринуванні. Спробуйте!

Продукти
  • Свинина (філейна вирізка) - 500 г
  • Спеції для гриля
  • Сіль
  • Олію оливкову
  • Розмарин
  • Шавлія
  • Чебрець
Приготування

Як робити: Буженина з свинини «Ніжність»? Дуже просто читайте далі...

М'ясо, замариноване таким способом, можна запікати на барбекю або в духовці. Раджу вибрати філейну вирізку свинини, найбільш ніжну.

Покрокове приготування

Шаг №1

Як приготувати буженину з свинини:

Філе свинини натираємо сіллю і улюбленими спеціями, у мене спеції для гриля.

Шаг №2

Поміщаємо філе в каструльку, поливаємо оливковою олією. Проколюємо виделкою в декількох місцях. Залишаємо маринувати на 12-24 години. Час від часу перевертаємо філе і знову проколюємо виделкою в декількох місцях.

Шаг №3

У мене довгий шматок філе, тому я склала його навпіл.
Додаємо свіжі розмарин, шавлія і чебрець. Пов'язуємо мотузкою для кулінарії. Якщо ви вирішили запікати м'ясо на барбекю, потрібно залишити шматок в один шар, на всю довжину.

Шаг №4

Щільно загортаємо свинину в декілька шарів фольги.
Якщо запікаємо на барбекю, поміщаємо на далекому краї решітки, в глибині, і запікаємо близько години, перевертаючи час від часу. Тим часом готуємо інші, більш швидкі в приготування складові (шашлички, серце, нирки, курячі крильця).
Якщо запікаємо в духовці при 200 градусах близько 40 хвилин.

Шаг №5

Якщо ми вибрали запікання в духовці, після 40 хв. відкриваємо фольгу і запікаємо буженину з свинини в духовці ще 20 хвилин, так, щоб м'ясо підрум'янилося.

Шаг №6

Даємо буженини охолонути, прибираємо гілочки розмарину і шавлії. Нарізаємо тонкими скибочками.

Шаг №7

Приємного апетиту!

Вгору